Σελίδες
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011
Η chef Ντίνα Νικολάου προτείνει ένα πιάτο, Κατσικάκι ρολό γεμιστό , για να συνοδεύσετε το Αγιοργίτικό σας...
Ετικέτες
αγιωργίτιο,
κατσικάκι,
Ντίνα Νικολάου
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011
Εσείς πόσες από τις ελληνικές ποικιλίες γνωρίζετε???
Οι ονομασίες των ελληνικών ποικιλιών της αμπέλου αναδύουν αρώματα ή δηλώνουν καταγωγή και μας ταξιδεύουν σε όλες τις γωνιές της ελληνικής υπαίθρου. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε μερικές από τις πιο διαδεδομένες καλλιεργούμενες στην ελληνική γη οινοποιήσιμες ποικιλίες. Πρόκειται δηλαδή για ποικιλίες που συναντά κανείς παίρνοντας στα χέρια του ένα μπουκάλι κρασί.
Ετικέτες
αγιωργίτικο,
αθύρι,
αμπελώνας,
ασσύρτικο,
κρασί,
μαυροδάφνη,
μοσχάτο,
μοσχοφίλερο,
ξινόμαυρο,
ροδίτης,
σαββατιανό
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)